Herkules (1997)

Hercules
Klassiker nummer 35


Född av gudarna på det himmelska berget Olympen. Uppfostrad av människor på jorden. Herkules var en ovanlig ung man med en enorm styrka och ett stort behov att imponera på sin far, den store Zeus. Zeus satte honom därför på prov. Genom ett antal utmaningar skulle Herkules bevisa sig vara en hjälte och därmed också värdig att bo på Olympen. Med hjälp av sin tränare Fille och kompisen Pegasus vinner han också den ena kampen efter den andra. Ändå är pappa Zeus inte nöjd. Herkules är fortfarande ingen sann hjälte. Då plötsligt dyker underjordens eldbefängde härskare upp. Hades vill åt Zeus tron. En aningslös Herkules råkar dock stå i hans väg. Och när Herkules i stridens hetta, upptäcker sina känslor för den sköna Meg, upptäcker han också att det inte är muskler av stål som gör en äkta hjälte, utan ett hjärta av guld.


Kommentarer

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0