Mästerdetektiven Basil Mus (1986)

The Great Mouse Detective
Klassiker nummer 26


Missa inte Disneys spännande klassiker, Mästerdetektiven Basil Mus, som börjar en dimmig, mörk kväll i London. Dockmakaren Flaversham försvinner under mystiska omständigheter från sin verkstad. Hans dotter Olivia och Dr. Dawson söker upp den berömde Mästerdetektiven Basil Mus på Baker Street för att får hjälp. Basil förstår genast att det är Skrället, den fruktade professor Rottigans medhjälpare, som kidnappat Flaversham. Men varför? De följer alla ledtrådar och snart är Basil och hans vänner ärkefienden Rottigan på spåret. Det visar sig att den ondskefulle Rottigan har planer på att ta över makten i landet. Ska Basil, Dr. Dawson och Olivia hinna stoppa Rottigan?


Kommentarer

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0