Visste du att...?

- I det första slutet som skrevs var det meningen att Robin Hood skulle vara sårad och ligga på marken medan Prins John är på väg att sticka honom med en kniv, men avbryts av Kung Richard. Då Prins John egentligen är en väldigt komisk skurk kom filmskaparna fram till att det skulle bli alldeles för mörkt och ändrade slutet. Dock finns det slutet med i "Most Wanted Edition" DVD.
- Både Lille John och Sir Väs har likheter med karaktärer från Disneys Djungelboken. Lilla John påminner starkt om Baloo och röstskådespelaren Phil Harris gör rösten åt både Lille John och Baloo i originalfilmen. Sir Väs liknar ormen Kaa och båda har hypnosförmågor.
- Ursprungligen var Broder Tuck en gris, men ändrades till en grävling för att undvika att förolämpa olika religioner.Kommentarer

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0