Förtrollad - Likheter med klassikerna

Förtrollad (Enchanted) är en komedi från 2007 som har mycket gemensamt med tidigare filmer som producerats av Disney studio.

Till att börja med är det Julie Andrews som är berättarrösten. Inom Disney är hon känd som Mary Poppins från 1964. Prins Edward passerar en restaurang som heter Bella Notte och en instrumental version av "Del av din värld" spelas när Giselle studerar akvariumet på Roberts jobb. Tre kvinnor som tidigare lånat ut sina röster till en animerad Disneyhjältinna har mindre roller i filmen: Jodi Benson (Ariel, Den lilla sjöjungfrun) spelar Sam som jobbar med Robert, Paige O'Hara (Belle, Skönheten och Odjuret) spelar Angela och Judy Kuhn (Pocahontas) spelar "gravid kvinna med barn".

Se youtube-klippen för att förstå bättre.


Kommentarer

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0