Fel och missar i Aladdin

- Textrullen som Jafar visar sultanen ska föreställas vara på arabiska. Men både Jafar och sultanen läser från vänster till höger när de borde läsa tvärtom.

- Aladdins lappning på höger byxben försvinner och kommer tillbaka om vart annat.

- Under sången "En helt ny värld" får Jasmine en blomma som hon sätter i håret på vänster sida, men när hon speglar sig i vattnet är den fortfarande på vänster sida när dem borde vara på höger.

- När Jafar har tagit makten som häxmästare är Jasmine klädd i rött och har ett ormsmycke på höger arm, men när Jafar knuffat omkull henne är smycket på vänster arm för att sedan hamna på höger igen.

- När prins Akmed rusar ut ur palatset har han hål på byxorna (som Raja gjort) och hans underbyxor med röda hjärtan är synliga. Men Raja har en tygbit från underbyxorna i munnen, inte de vanliga byxorna.

- Under sången "En helt ny värld" passerar Aladdin och Jasmine en fullmåne, men senare under sången kan man se en halvmåne speglas i vattnet.


Kommentarer

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0