Visste du att...?

- En av animatörerna hade en son som surfade och åkte mycket skateboard. Detta inspirerade honom till hur Tarzan skulle röra sig genom djungeln. Det slutade med att alla animatörer studerade proffset Tony Hawks rörelser när han åkte skateboard.
- I originalboken är Tarzan och Clayton kusiner.
- Rosie O'Donnell (som gjorde originalrösten till Tuffs) säger själv att hon efter denna film uppfyllt en livslång dröm, då hon alltid velat göra en röst till en Disneykaraktär.
- Före Disneys version har Tarzan filmatiserats 47 gånger, men detta är första gången en film enbart heter Tarzan.
- Det finns två fel i filmen. I slutet av filmen skjuter Clayton 3 skott i rad mot Tarzan med ett dubbelpipigt hagelgevär som bara kan skjuta två skott i rad utan att ladda om och när Tufs skriver på skrivmaskinen, så åker cylindern åt fel håll.
- I originalboken är Tarzans riktiga namn Clayton.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Bästa bloggen någonsin <3

Om du kan skriva någon om Mulan kanske? =p

2011-09-27 @ 22:01:49
Postat av: Nyfiken

För det första så är informationen du lägger upp intressant och rolig...

Men jag har ändå en fråga...
Du skrev att i originalboken så är Tarzan och Clayton kusiner... senare står det att i originalboken så är Tarzans riktiga namn Clayton... Kan du förklara hur det går ihop? ... Att Tarzan är Claytons kusin samtidigt som Tarzans riktiga namn är Clayton?

Svar: Enligt Google så stämmer din teori, ja.
disneysworld.blogg.se

2013-12-03 @ 21:14:27

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0