Visste du att...?

Under den svenska dubbningen av Dumbo i versionen från 1946 finns det en lång lista med alla personer som lånat ut sina röster till filmen. Dock finns det inte bevarat vem som gjorde vilken röst till vilken karaktär.


Kommentarer
Postat av: Cassandras

Tycker det är så synd att de gjorde om rösterna till DVD versionen och senare versioner.. Född 1989 och är van vid den äldre versionen svenska röster :P

Svar: Eller hur? Nya versionen av Oliver & gänget får mina öron att blöda.
disneysworld.blogg.se

2013-12-26 @ 15:05:37
Postat av: Anonym

Varför håller de alltid på att dubba om Disneys klassiker, de omdubbningar som gjorts hittills kan jag klara, men om det kommer en omdubbning till så blir jag JÄTTEARG. Jag tycker att man ska behålla de gamla dubbningarna i Disneyfilmer så att Disney får ha sina rubbningar ifred.

Svar: Dom gör det för att språket förändras. Men ja, det är störande.
disneysworld.blogg.se

2014-04-17 @ 23:25:00

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0