Gaston

Gaston anses vara den yngsta av alla Disneyskurkar, då hans ålder är någonstans i tjugoårsåldern. Under Gastons och Odjurets strid skriker Gasto "Belle är min!", men munnen formar en annan mening. Tanken från början var att han skulle skrika "dags att dö!", men man tyckte att det skulle bli för mörkt för barnen så repliken ändrades trots att animatörerna animerat munnen till den ursprungliga meningen.
 
När filmen släpptes på DVD kunde man se döskallar i Gastons ögon precis innan han faller ner från tornet.

Dödsscenen är också ändrad för barnens skull. Gaston skulle hugga Odjuret med kniven flera gånger och sen begå självmord genom att hoppa från tornet samtidigt som han skulle skratta som besatt. Första idéen på hur han skulle dö skulle äga rum i skogen där Gaston efter en lång strid mot Odjuret skulle falla ner från en klippa och bryta benet. När han skulle försöka resa sig upp skulle vargarna komma och göra slut på honom. Idéen skrotades som sagt, men man använde sig av något liknande i Lejonkungen för Scars död.

 
Bloggens mest onödiga fakta: Bill Farmer som gör rösten till Långben gör ljudet som kommer från Gaston när han sväljer äggen under hans sång.

Kommentarer

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0