Lambert - the sheepish lion (1951)

 
Ser ni att storken i början av kortfilmen är inspirerad av storken som man kunde se i Dumbo tio år tidigare?


Kommentarer
Postat av: EliasPbo

Jag har läst att till den nedlagda uppföljaren Dumbo 2 så skulle det ha varit med följande karaktärer: Claude och Lolly, tvillingbjörnarna som alltid har bråttom, vart de än går så ställer de till det med oreda, Dot, en väldigt nyfiken zebra, som frågar om allting, varför då, varför då, varför då? Godfry, flodhästen som alltid klarar sig själv, han är "lite äldre" han är en sådan att han vill göra allting själv och inte bli tillsagd och den äventyrliga strutsen Penny, hon vill vara i centrum, hon är lite avundsjuk på Dumbo, han är en elefant, men han kan flyga, hon är en fågel, men hon kan inte flyga. Dessutom skulle filmen ha visat vad som hände med Dumbos pappa, herr Jumbo.

2014-08-01 @ 21:29:16

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0