Skevt öga

Kanske inte världens mest informationsrika inlägg, men är inte Pocahontas ena öga lite väl snett om man jämför med det andra?
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kanske är lite menat så? Vet inte, men hon ser ut att ha någon form av lutning på huvudet, hennes öron är inte på samma längd heller men vet inte Oo Men det ser fortfarande lite wierd ut det håller jag med om.

Svar: Ja, bilden är målad under tidigt 90-tal och har används många gånger som framsida på VHS/DVD-fodral, så om det inte varit något fel så hade dom inte använt den. Huvudet lutar ju lite, men då borde det vänstra ögat också luta lite mer. Jag är väl ingen animeringsexpert, men jag tyckte det såg lite konstigt ut.
disneysworld.blogg.se

2013-03-09 @ 17:22:33

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0