5 klassiker på Blu-ray

I vanliga fall brukar svenska Disney släppa en Disneyklassiker på DVD och Blu-ray cirka tre gånger i halvåret, men idag släpps ett antal olika Disneyklassiker på Blu-ray samtidigt.

Från och med idag kan du gå ut och köpa Aladdin, Bernard och Bianca, Ringaren i Notre Dame, Tarzan eller Björnbröder i närmaste butik.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: EliasPbo

Jag har läst att Micke och Molle, Oliver och Gänget, Bernard och Bianca i Australien, Mulan, Kejsarens nya stil, Atlantis, Lilo och Stitch, Skattkammarplaneten och Kogänget ska komma på Bluray 26 Mars.

Hoppas att Svärdet i stenen, Robin Hood, Taran och den magiska kitteln och Mästerdetektiven Basil Mus också släpps på Bluray i Sverige framöver, har dock inte hittat någon information än, men jag är nästan helt säker på att det kommer framöver.

2014-03-14 @ 20:40:32

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0