The lone ranger blev ett fiasko

Den 3 juli hade The lone ranger biopremiär. Disneys nya spelfilm om John Reid som kämpade för rättvisan skulle egentligen ha premiär redan sommaren 2011, men krockade med Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten. 

Med tanke på att filmen har samma team bakom sig som skapat Pirates of the Caribbean-filmerna har Disney satsat stora summor med pengar på filmen och förväntat sig samma succé. Men trots all marknadsföring har de inte lyckats locka biopubliken och nu riskerar Disney att gå back med över en miljard kronor. 


Har du sett filmen?

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Jag såg filmen och den kanske hade varit helt okej att se på bio (såg den på swefilmer) men alltså..den var långtråkig :/ At moments så var den kul, men naaaaah... inget jag vill se igen >.<

2013-09-17 @ 14:14:13
URL: http://pinkpanda.webblogg.se
Postat av: Karin

Jag har inte sett den :3

2013-09-18 @ 21:55:54

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0