Gissa filmen

- Sådärja! Snart är du torr som ett fnöske!
- Ingen kan bli torr på det här sättet!
- Struntprat! Jag är redan alldeles snustorr.


Vilken film och vilka karaktärer kommer det här citatet ifrån?

Kommentarer
Postat av: Andrea

Alice i underlandet??

2014-02-21 @ 21:15:42
URL: http://thebeautygeek.blogg.se
Postat av: Emma

Hej! Jag älskar din blogg och har en fråga som jag tror du har svaret på. I en disneyfilm finns ett gökur med två dörrar på vardera sida. Från varsin dörr kommer sedan en man respektive en kvinna ut. De möts på mitten, kysser varandra och går sedan in i uret igen (genom en gemensam dörr i mitten(?)). Var helt säker på att det kom från "Pinocchio" men det gör det inte eftersom att jag såg den tidigare ikväll. Skulle vara jättesnällt om du kunde svara på denna fråga om du vet vilken film och sen klockan tillhör. Tack på förhand!

2014-02-22 @ 01:36:11
Postat av: Emma

Alice i underlandet, när dem springer runt för att bli torra efter att alice har gråtit säger doddo (tror jag han heter) så till alice :)

2014-02-23 @ 09:11:12
URL: http://Knasboll.devote.se

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0