Gömda Musse Pigg-tecken

Det sägs att varje Disneyfilm innehåller minst ett gömt "Musse Pigg-tecken", det vill säga ett föremål eller något annat liknande som är format som Musse Piggs huvud. Jag har samlat ihop några scener ur klassiker och uppföljare där man kan se ett sånt tecken.


Kommentarer
Postat av: Maj - en bra träningsblogg

Hej, ja vet inte om du redan har sett detta..

men i filmen pongo 101 dalamtiner. då Roger och hans flickvän skulle träffas för första gången. Först tar Pongo husses mössa och slänger den på bänken där tjejen sitter. sedan går de därifrån och roger tar inte med sig mössan. sedan när de ramlar i vattnet, så har roger helt plötsligt på sig mössan. du kan kolla upp, filmen finns på youtube=)

Svar: Jag har hittat ett annat fel i den scenen som jag tänkt skriva ett inlägg om och jag kommer definitivt att ta med det du tipsade om nu också. Kollade upp det och det stämmer att hatten plötsligt dyker upp igen.
disneysworld.blogg.se

2012-07-19 @ 21:46:36
URL: http://majjohansson.blogg.se
Postat av: Cornelia

Vet du om det finns något sånt tecken i Lejonkungen filmerna? (:

2012-08-05 @ 17:58:06
Postat av: EliasPbo

Jag har sett ett Musse-tecken i Micke och Molle när Tjifen landar i vattnet med sin tunna, jag pausade och BINGO jag hittade det.

2013-09-28 @ 22:53:29

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0