Trillingar

Disney studios har information om dom flesta karaktärerna, hur små dom än är.

Musen som dansar på krogen som Basil och Dr Watson är på heter Miss Kitty Mouse och bakgrundsdansarna är hennes tvillingsystrar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag älskade verkligen de där mössen <3

2012-11-07 @ 12:06:37
Postat av: EliasPbo

Jag märkte att det finns två svenska versioner av eftertexten, en utan sångröster och en med sångröster, hur kommer det sig?

Svar: Sångrösterna stod antagligen inte med i den första versionen, så dom la till det till nästa version.
disneysworld.blogg.se

2014-05-09 @ 17:40:15
Postat av: EliasPbo

Jaså? Det kanske bara är ett missförstånd, för jag har sett filmen på svenska både "originellt" om du förstår vad jag menar. Sen har jag även sett filmen utan sång i eftertexterna på Sweflix, det måste ligga en hund begraven.

Svar: Nej, det är inget som nämns i filmen utan det är något skaparna "bara vet".
disneysworld.blogg.se

2015-02-24 @ 18:00:31
Postat av: EliasPbo

Jag såg filmen ikväll på Disney Channel och då var det utan sångröster i eftertexterna. Det var jättelängesedan jag såg filmen på VHS, så jag vet inte hur det ligger till med VHS och DVD utgåvorna, om det är sångröster i eftertexterna eller inte, hursomhelst, extertexterna finns på YouTube och där är det sångröster:

www.youtube.com/watch?v=uVvnjP2g5ls

2015-05-16 @ 22:34:43

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0