Vart kan man få tag på soundtracket till Björnbröder?

Jag har sett Björnbröder och jag blev kär i musiken. Vet du var man kan köpa soundtracket på svenska och engelska (vill ha båda)? Jag vill ha dom som CD-skivor.


Eftersom CDskivor håller på att försvinna från marknaden och Björnbröder kom ut 2003, så verkar det vara ganska omöjligt att hitta det svenska soundtracket nu så länge du inte kan hitta en begagnad skiva från blocket eller tradera. Jag kollade för övrigt båda sidorna och kunde inte hitta någon, men om man har tur och kollar lite då och då så kan något dyka upp.

Originalsoundtracket är lättare att hitta. Googla bara "Brother bear soundtrack" så får du massor av träffar. Annars kan du köpa eller ladda ner alla låtar och bränna dom på en skiva som kan spelas i en CDspelare.

 

Kommentarer
Postat av: Karin

Åh, tack! Ska söka efter dom :)

2014-05-06 @ 17:58:53

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0