Sök på "Disney live action reference" på youtube för att se mer

För att animatörerna ska få de tecknade karaktärerna att se så verklighetstrogna ut som möjligt studerar dom alltid hur djuren och människorna rör sig i verkligheten. Inför förberdelsen på Lejonkungen åkte en grupp animatörer till Kenya och tillbringade dagarna med att måla av alla Afrikas djur i olika situationer. Innan produktionen av Lady och Lufsen tittade man på hundratals olika hundraser och när dom valt ut vilka raser som skulle vara med i filmen blev hundarna avmålade i alla möjliga sorters poser. Ända sen Disneys första film har animatörerna arbetat på det här sättet, även med människorna.

Nedanför visas en video där dom filmat människor som blev grunden till dom tecknade filmerna.


Kommentarer
Postat av: Fanny

Åh, den instrumentala versionen av "Can You Feel the Love Tonight" var hur mysigt som helst! Kan du inte se om du hittar den och kan lägga ut den här? :')

2011-09-03 @ 15:11:00
URL: http://komigenfanny.blogg.se/
Postat av: leenaa :)

riktigt bra blogg !!

2011-09-11 @ 14:46:07
URL: http://lenalindroth.blogg.se/
Postat av: EliasPbo

Intressant, skulle även vara spännande framöver att se lite sådant på djuren och tåget i Dumbo. Men även allt om Casey Junior, allt om djuren och tåget och allt om cirkusen. Även varför vagnarna skiftar sig hela tiden.

2014-05-17 @ 08:12:31

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0