Lejonkungen på DVD 21 september 2011

När DVD-spelaren kom till världen släpptes varje år ett antal Disneyfilmer på DVD. Dom flesta filmerna innehöll flera timmars extramaterial som till exempel borttagna scener och sånger, intervjuer med animatörer, klipp med Walt Disney och kommentarspår. Filmerna såldes tills lagret tog slut och sen släpptes ett antal nya filmer. Detta har pågått i några år nu och vissa filmer har sålt slut så fort att affärerna bestämt att dom ska börja säljas igen.

Lejonkungen kom för första gången ut på DVD 2003, men den 21 september 2011 kommer den åter igen att synas i butikerna. Den kommer släppas både på DVD och bluray och senare i år kommer den att släppas igen med bluray och 3D.Blurayversionen kommer att släppas med två skivor som bland annat kommer innehålla bakom kulisserna, kommentarspår, galleri, sing-along, bloopers.
Mer information om vad DVD'n kommer innehålla kommer.
Ny utgåva innebär ny framsida. Vilken föredrar ni? VHS-framsidan från 1995, DVD-framsidan från 2003 eller bluray-framsidan från 2011?

Kommentarer

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0