Blandade Disneypar

På Youtube finns det videos där användarna har klippt ihop scener från olika Disneyfilmer och blandat ihop paren. Programmet dom flesta använt heter "sony vegas 8.0" och här kommer några exempel på vad man kan skapa om man är riktigt kreativ.

 
 

Kommentarer
Postat av: Andrea

Hej! Min kära vän visade mig det här klippet idag! Vet inte om du har sett de men ja tyckte att de va ganska kul! Blev chockad över likheterna! Här är det! Jättebra blogg förresten! http://www.youtube.com/watch?v=hjmaOj3_sKk

Svar: http://disneysworld.blogg.se/2011/august/utkast-aug-20-2011.html#commentJag har tidigare skrivit ett inlägg om det, men tack i alla fall för tipset. :) Inlägget förklarar också varför dom gjorde som dom gjorde.
disneysworld.blogg.se

2012-10-14 @ 00:31:35
URL: http://vitavoce.blogg.se

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0