Noshörningsanatomi

Det här är egentligen öppet för egen tolkning då Disney inte alltid animerar djur exakt efter hur dom ser ut i verkligheten, men många personer har noterat ett fel under låten "Snart är det jag som är kung". Zazu flyger in i en noshörning vars öron sitter på axlarna.


Kommentarer
Postat av: Hedvig

Det är bara en noshörning med ett förlängt bakhuvud. Det som kan misstolkas som en puckel vid skulderbladen är snarare hjässan, där öronen sitter nästan på. Noshörningar (särskilt afrikanska) har väldigt avlånga kranium (från horn till hjässa), något som vilken dedikerad satirtecknare/character designer skulle ta vara på. :) Sök upp en referensbild på google så ser du vad jag menar!

Tack för en oerhört fin blogg, för övrigt!

2012-10-07 @ 23:45:04
Postat av: Emmy

Noshörningen har ingen svans heller... Dem kanske menar att svansen sitter bakom den mosade( Ja, jag har glmt vad han heter... Kan det vara Jago...?? Hn heter det nu!) Jago. Men han borde inte täcka hela svansen....

Svar: Zazu heter han. Jago är papegojan i Aladdin. :)
disneysworld.blogg.se

2013-06-15 @ 20:17:06

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0