Sykes och Roscoe och DeSoto

Mr Sykes fullständiga namn är William Bill Sykes och hans röst görs av Robert Loggia, en skådespelare som är känd för att spela roller som maffiabossar och liknande. I en scen tar Sykes upp en pistol och laddar den innan han går ut från rummet. Det är andra gången publiken får se en skurk med en pistol, då det finns en scen med Kapten Krok där han skjuter en pirat i Peter Pan cirka trettio år tidigare.
 
Hans hundar Roscoe och DeSoto pratar i den amerikanska versionen med en svag italiensk brytning som en hänvisning till den italienska maffian. Inspirationen till hundarnas namn kommer från två gator som ligger några mil ifrån Walt Disney studios, Roscoe Blvd och DeSoto Ave.
 
 
 

Kommentarer

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0