Sexuella budskap, del 1


Trots sin framgång har Disney studios fått mycket kritik genom åren. Något som ständigt diskuteras på internet är de så kallade "dolda budskapen" där personer hävdar att Disneys klassiker är fulla av sexuella meddelanden.

På Youtube finns ett klipp där en pastor vid namn Josue Yrion upprört uttrycker sina åsikter om Disney studios och deras filmer. Han uppmanar bland annat publiken till att förstöra filmerna, eftersom det kommer skada barnen att titta på dom.

Så jag tänkte ta itu med ryktena. Resten av den här veckan och antagligen början på nästa kommer det att komma upp ett inlägg om dagen där jag visar en bild och förklarar bakgrunden till den.


Tidigare inlägg med samma ämne
Aladdin
Den lilla sjöjungfrun

Kommentarer
Postat av: amanda

Så sjukt intressant och kul att läsa om!! :D

Svar: Vad roligt att höra :)
disneysworld.blogg.se

2013-04-03 @ 12:17:00
URL: http://amandamj.blogg.se
Postat av: Emma

det där är så sjukt töntigt att jag tror att jag kommer börja gråta!! även om man kan se ordet sex nån millisekund i nån av filmerna så betyder inte det att det inte är barnfilmer, jag har som måånga andra växt upp med disney och jag har inte fått några dåliga budskap intryckta i mitt undermedvetna, jag har inte ens märkt något sånt där hemligt dåligt budskap, vem gör ens det!? någon no lifer som sitter och pausar varje sekund i alla disney filmer och granskar dem i timmar?
ursäkta om det verkar som att det är dig jag blir arg på jag ville bara skriva av mig ^.^

Svar: Ingen fara, jag håller helt med dig. Som något inlägg kommer bevisa så finns ordet sex med i en av filmerna men hur ska man hinna se det? Letar man efter fel kommer man även att hitta det.
disneysworld.blogg.se

2013-04-03 @ 21:56:53
URL: http://emmagberg.devte.se
Postat av: Miia

Jag tror inte barn tänker på att leta efter satanistiska och pornografiska ting i filmer. Jag gjorde inte det iaf. Finns hur mycket saker som helst i världen som påminner om könsorgan, men varför grina över det :)

2013-04-08 @ 07:59:40

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0