När kommer Frost på DVD?

Många har frågat om när Frost kommer att släppas på DVD och jag kan nu meddela att det kommer ske den 2 juni i sommar.

 

Kommentarer
Postat av: EliasPbo

Ursäkta mig, men nu borde det väl ändå stå ytterligare 51 klassiker på startsidan istället för 49?

Jag har inte börjat samla än, men när jag väl börjat kommer jag att köpa alla klassiker utom de som gjorts mellan Kogänget och Prinsessan och grodan. Dessvärre har en del utgått, så jag måste försöka hitta några begagnade också. Jag kommer dock att köpa alla Pixar-filmerna som numera också är numrerade. Jag kommer även att köpa Dinosaurier och Nalle Puhs film-Nya äventyr i sjumilaskogen, de båda är filmer som räknas som Disneyklassiker i USA, men inte i Sverige, fast de är producerade av Walt Disney Feature Animation som de andra. Plus det kommer jag även att skaffa en del på Bluray också. Kommer dock inte att påbörja det förbränns i slutet av augusti.

2014-04-17 @ 08:26:09
Postat av: emma

Oj vad sent :O känns som att det inte brukar ta så lång tid innan filmerna kommer på dvd

Svar: Den släpptes inte på bio i Sverige förens i februari, så det är inte längre tid än någon annan.
disneysworld.blogg.se

2014-04-18 @ 23:50:34
URL: http://knasboll.devote.se
Postat av: Lina

Hej! Skulle du kunna göra en lista av alla disneyklassiker+deras uppföljare? Jag håller på att samla så vill veta om jag har alla eller vilka det är som fattas :D

Svar: Jag har gjort en lista på dom animerade filmerna i ett tidigare inlägg.http://disneysworld.blogg.se/2012/october/alla-animerade-filmer.html#comment
disneysworld.blogg.se

2014-04-27 @ 13:34:59
Postat av: Karin

Jag har sett Björnbröder och jag blev kär i musiken. Vet du var man kan köpa soundtracket på svenska och engelska (vill ha båda)? Jag vill ha dom som CD-skivor.

2014-05-01 @ 17:00:04
Postat av: Anonym

Varför uppdaterar du så sällan? :3

2014-05-03 @ 21:58:08

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0