Gissa filmen

"Det var tufft. Bara jag hade kunnat klara't. Föreställ er stan. Hörnet vid Broadway, ni vet. Människor myllrar, trafiken bullrar, varmkorven fräser. In glider jag, en riktig polare som inte bara tänker på sig själv, utan på gänget. Men han är inte ensam där ute. In träder fienden. Ett glupskt, fult, galet monster med sylvassa klor, dregglande mungipor och nio liv, alla hungriga! Han kommer emot mig. Ögonen glöder. Jag visste att min tid var ute och plötsligt..."
 
 
Vilken film och vilken karaktär kommer det här citatet ifrån?

Kommentarer
Postat av: Eliaspbo

Denna var lite svår, så jag gissar ett flertal filmer för säkerhetens skull, det kan antingen vara Svärdet i Stenen, Bernard och Bianca, Taran och Den Magiska Kitteln, Oliver och Gänget, Skönheten och Odjuret, Pocahontas, Ringaren i Notre Dame, Herkules, Mulan, Tarzan, Kejsarens Nya Stil, Atlantis, Lilo och Stitch, Skattkammarplaneten, Björnbröder, Kogänget, Prinsessan och Grodan, Trassel, Röjar-Ralf eller Frost.

2014-11-25 @ 09:57:40
Postat av: Emma

Jag tror Oliver och gänget, men jag har aldrig sett den så jag vet inte säkert...

2014-11-25 @ 14:37:47
Postat av: Julia

Oliver och gänget!! Dodger är det som berättar för resten av hundgänget!

2014-11-25 @ 15:21:33
Postat av: Skåning

Är det inte robin hood? Det är väl när han ska på nån pilskytte tävling och kungen gömmer sig bakom en tunna när alla skjuter pilar överallt???

2014-11-29 @ 11:12:58

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0