Disney sommar DVD

Under sommaren har Discshop en Disneykampanj!

Köp en film för 99 kronor, två filmer för 179 kronor eller tre filmer för 249 kronor!

Klicka här för att beställa hem de klassikerna som fortfarande fattas i filmhyllan.
 
 

Dagens fråga

Jag fick en kommentar om en filmefterlysning. Jag är ganska säker på att det inte är en Disneyfilm, men jag kanske har fel.

"Hej! :) Jag har en fråga som jag grubblat på i flera ÅR! Det var en film om några människor som var ute mitt i havet (Jag såg inte början) och de kom ombord på någon sorts ubåt. På ubåten fanns det en man, Kapten Nemo tror jag att han kallades. Och sen bodde de där ett tag... Jag minns små bitar av den som att huvudpersonerna var tre människor. Två män och en kvinna. Den ena mannen var svart och den andra gifte sig med kvinnan. Jag minns även att kvinnan var brunhårig och att de räddade en man från en haj. När de räddade mannen hittade de en enorm pärla. Den pärlan hade kvinnan med sig hela livet och när hon var gammal nog att dö la hon pärlan och slängde i den i havet. VAD HETER FILMEN??? Och var kan jag se den? Jag har gnagt på den i flera år nu och MÅSTE få veta! Detta blir bäst om du läser det med en nypa salt. Jag kanske låteragresiv men jag skriver glatt:) Vill bara veta och du verkar vara den bästa att fråga."


Känner någon igen filmen?

Fel och missar i parken, del 1

Scenen i parken där Pongo försöker para ihop sin husse med Anita innehåller några småmissar.

Till att börja med har Anita endast en bok med sig in i parken. När hon går ifrån bänken där Roger först fått syn på henne och Pongo springer ikapp har hon fortfarande en bok i famnen, men efter att hon trillat ner i dammen har boken plötsligt bytts ut till en väska.


RSS 2.0