Fel och missar i parken, del 3

Jag har tidigare gjort två inlägg (del 1 och del 2) med fel och missar i scenen där Pongo och Perdita träffas första gången och nu kommer tredje och sista inlägget.

För att få Rogers uppmärksamhet rycker Pongo åt sig hans hatt och kastar upp den på bänken som Anita sitter på. När Anita och Perdita lämnar platsen följer Pongo efter med Roger som glömmer kvar hatten. Men några sekunder senare håller Roger plötsligt i hatten.

 

Gissa filmen

"Det var tufft. Bara jag hade kunnat klara't. Föreställ er stan. Hörnet vid Broadway, ni vet. Människor myllrar, trafiken bullrar, varmkorven fräser. In glider jag, en riktig polare som inte bara tänker på sig själv, utan på gänget. Men han är inte ensam där ute. In träder fienden. Ett glupskt, fult, galet monster med sylvassa klor, dregglande mungipor och nio liv, alla hungriga! Han kommer emot mig. Ögonen glöder. Jag visste att min tid var ute och plötsligt..."
 
 
Vilken film och vilken karaktär kommer det här citatet ifrån?

Lane Rouch

De här fina bilderna är tagna på treåriga Lane Rouch i Florida. Hennes mamma Jennifer Rouch började att sy egna dräkter inspirerade från Disneyfilmer med material från second hand-butiker. Nu tar hon med sitt barn utklädd till en karaktär till Disney world en gång i veckan för att hjälpa henne att bli av med sin blyghet.

 

Gissa filmen

Vilken scen och vilken film kommer bilden ifrån?
 
 

"Simba...? Han lever! Han lever!"

Jag vill bara uppdatera om att jag inte är död, jag bara jobbar väldigt mycket och sover resten av den lediga tiden.

Jag älskar verkligen min blogg och bryr mig mycket om den, så jag tänker inte låta den dö ut. Jag vill dock inte lova när uppdateringen kommer sätta igång eller hur mycket det kommer bli eftersom jag, liksom många andra flitiga bloggläsare, hatar när bloggare lovar bättre uppdatering som inte sker.

Men när jag ändå skriver ett inlägg och börjar fundera på vad jag kan uppdatera om, så kan jag lika gärna fråga mina läsare vad dom är intresserade av. Utan läsare ingen blogg, eller hur?

Sist jag körde igång "20 frågor" tog det ju i och för sig ett helt år för mig att avsluta det, men det höll uppdateringen i full rullning. Så har ni några idéer? Saknar ni "gissa filmen", "historielektion" eller något annat sorts inlägg?

För jag har väl några läsare kvar? Eller?


RSS 2.0