Walt Disney studios

Det hade känts väldigt dumt att ha haft den här bloggen i så många år utan att dela med mig av detta. För ett tag sedan spenderade jag en vecka i Hollywood och försökte såklart pricka av så mycket Disneyupplevelser som erbjöds.
 
- Jag var inne i en väldigt oimponerande Disneybutik, men dom hade iallafall fina dörrhandtag.
 
 
- Jag fick syn på Musse och Mimmi på stan.
 
 
- Jag hittade Disneystrumpor.
 
 
- Jag tillbringade varje dag med att gå med huvudet nedböjt på Walk of fame för att hitta Walt Disneys stjärna. Näst sista dagen hade jag gett upp och då hittade jag den såklart.
 
 
- Hittade ett Snövit-café. Hann dock aldrig gå in.
 
 
- När jag åt middag kom Elsa in och satte sig i baren.
 
 
- Jag betalade typ 150 kronor för en tidning som specialiserat sig på att skriva om Walt Disneys historia i just det numret. Har fortfarande bara läst dom två första sidorna...
 
- Och så det största då... Tog en bil ut till Burbank och där var grinden in till Walt Disney studios. Den första studion där allting började och området där Walt Disney bodde. Jag blev stoppad inom tio sekunder av en gigantisk vakt som inte hade någon Disneyanda överhuvudtaget. Jag blev hysterisk och började be och tjata och tillslut fick jag cirka tjugo sekunder inne på området för att ta en bild på studion. Några meter ifrån mig var en staty av Walt och Musse, men vakten hade tappat tålamodet redan och jag blev utslängd. Allting gick så fort att jag inte ens hann ta in händelsen som jag drömt om hela livet. Men jag har varit där nu iallafall.
 
 

RSS 2.0