Cameos

Den magiska mattan från Aladdin har synts till i flera filmer sedan 90-talet.

Den dök upp igen redan i Ringaren i Notre Dame (tillsammans med Belle), sedan i Skattkammarplaneten och senast i Prinsessan och grodan.
 
 

Tionde ursäkten

Hej! Hur mår du? 
Jag saknar dina blogginlägg jättemycket... Du förgyller min vardag med din blogg. Så hoppas du fortsätter blogga! 
 
 
Hej, jag jobbar mycket och länge så jag är ofta trött och utmattad när dagen är över. Men jag tänker inte sluta blogga, även om inläggen är sega och uppdateringen har sett bättre ut. Jag försöker att ha lite halvfärdiga inlägg i utkastet som jag ibland kan skriva vidare på innan dom publiceras. 

Men jag uppskattar verkligen att ni fortfarande besöker bloggen. Jag har haft den i för många år för att sluta nu och jag älskar fortfarande Disney och älskar att dela med mig av information. Jag ska försöka fixa så att det iallafall blir ett inlägg i veckan.

 

Rapunzels böcker

I Trassel kan man se att Rapunzel läst Den lilla sjöjungfrun, Skönheten och Odjuret samt Törnrosa.

 

Visste du att...?

Skildringen av hyenorna i Lejonkungen ledde till att flera forskare, vars arbete var med hyenor, att bojkotta filmen. En forskare stämde till och med Disney för förtal av hyenor. Forskarna ville inte att hyenornas rykte skulle bli sämre i och med att dom i filmen framställs som onda och dumma hantlangare till Scar.
 
 


RSS 2.0