Allan Svensson

 
Allan Svensson föddes den 16 februari 1951 i Värnamo. Han är utbildad skådespelare och har även dubbat en del Disneykaraktärer genom åren.

Han har gjort rösterna till:
- Skrället (Mästerdetektiven Basil Mus)
McLeach (Bernard och Bianca i Australien)
Pacha (Kejsarens nya stil, även uppföljaren)
Sulley (Monsters Inc)
Mr. Incredible (Superhjältarna)
Rusty (Kogänget)
- Lord Dingwall (Modig)

Gissa filmen

 
Vilken scen och vilken film kommer bilden ifrån?

La Luna

Nu har Pixars senaste kortfilm lagts ut på Youtube. 

La Luna var nominerad i kategorin "bästa animerade kortfilm i 2012's Oscarsgala.


Disney designer collection

Jag har tidigare skrivit två inlägg om Disney designer collection och här kommer det sista inlägget, tills dom släpper en ny kollektion.
 
Både Princesses och Villians collection med dockor blev en succé, vilket ledde till att det skapades mer saker. Nu säljs det även smink, kläder, väskor, brevpapper, muggar, osv som är inspirerade av dockorna. 
 
Här är några exempel:
 

Disney designer princesses collection

För cirka en månad sedan skrev jag om Disney designer villians collection och lovade att jag även skulle skriva om Disney designer princesses collection.

Den 22 augusti 2012 började en prinsessdocka säljas på www.disneystore.com och varje vecka började en ny säljas tills alla tio dockorna var till försäljning.

 

Tråkigt nog kunde jag inte hitta lika mycket information den här gången om vilka accessoarer som medföljer, men jag lyckades hitta skisser på dockorna. Det fanns inte heller så många bilder, men jag hittade ett youtubeklipp som visar dockorna på närmre håll.  

 
Jag lovade även att skriva ett inlägg om andra saker som säljs av samma designer, såsom smink och kläder. Det inlägget är på gång.

Disneybröllop

Idag är det Alla hjärtans dag och därför ska jag skriva ett inlägg om bröllop.
 
Disney har genom åren blivit så mycket mer än bara film. Det har designats allt från köksredskap till smink och nu även förlovningsringar och bröllopsklänningar.
 
Adrienne Warber har designat förlovningsringar som är inspirerade från Disneyprinsessorna.
 
 
Alfred Angelo har designat bröllopsklänningar som är inspirerade från Disneyprinsessorna.
 
 
Vilken skulle du vilja ha?

Pocahontas och Pocahontas ll på Blu-ray

Idag släpps Pocahontas och Pocahontas ll - Resan till en annan värld på Blu-ray.
 
Pocahontas (Blu-ray)
Antal skivor: 1
Extramaterial:
- Inspiration: Den glömda historien om Hiawatha
- “If I Never Knew You” - Borttagen sång
- Så gjordes Pocahontas
- Musiken från Pocahontas
- Borttagna scener
- Sing-a-long
- Design
- Produktion
 
 
Pocahontas ll - Resan till en annan värld (Blu-ray)
Antal skivor: 1
Extramaterial:
- Lille Hiawatha (Tecknad kortfilm)
- Pocahontas II Sagostund (Lyssna på sagan)

 
 

Vad har hänt med uppdateringen?

Nu har det gått en vecka sedan du skrev sist. Varför då? Saknar inläggen, haha :)
 
 
Jag ber verkligen om ursäkt för den obefintliga uppdateringen, men jag har det inte bra i mitt privata liv just nu och behöver lägga lite tid på mig själv och ta bort alla "måsten". Jag försökte uppdatera så gott det gick innan uppdateringen försvann helt och hållet, men jag kände att mig pressad till slut och ni som bloggar vet ju hur roligt det känns att uppdatera när man gör det för att man måste och inte för att man tycker att det är roligt. 

Bloggen kommer definitivt inte att försvinna eller vara helt tyst i flera månader. Jag behöver bara vila lite just nu. Ni som läst inlägget om hur bloggen kom till vet ju att jag har problem med depressioner och den senaste tiden har jag inte mått bra. Men som sagt, jag tänker inte låta detta bryta ut till något stort så jag kämpar varje dag med att försöka leva så vanligt som möjligt, förutom att jag försöker lägga alla "måsten" åt sidan. 
 
Jag tänkte först fylla dagarna med "gissa filmen" eller "dagens fråga", men jag vill ha variation på den här bloggen och inte bara göra ett halvbra jobb med den. Så det blev tyst istället. 
 
 
Men när jag ändå skriver just nu så ska jag passa på att tacka er. Många av er kommenterar lite då och då hur mycket ni tycker om bloggen, att det är er favoritblogg, osv och jag tror inte att ni förstår hur mycket det värmer och hur skönt det känns att jag ibland kan göra något bra. Ibland får jag kommentarer där folk tackar för en fin blogg, så nu kände jag att det var dags att tacka tillbaka. Tack, tack, tack.

RSS 2.0