Tarzan (1999)

Tarzan
Klassiker nummer 37


Tarzan är den fantastiska berättelsen om ett litet övergivet spädbarn som blir uppfostrad av en familj gorillor som accepterar honom som sin egen. När Tarzan växer upp till en man – med instinkter som ett djur från djungeln och fysiska krafter som hos en elitidrottsman – förändras hans liv för evigt när han till slut möter andra människor.


Kommentarer
Postat av: Sess

Vilken fantastisk blogg! Jag letade mest efter bröllopsbilder från olika disneyfilmer (orginal, inte "fanpics") och snubblade över denna lilla pärla! Otroligt bra jobbat, kommer absolut återkomma. Appropå Tarzan just, så är det en lång serie om ca 8 (?) böcker och det som störde mig mest med filmen var att Jane har mörkt hår. Tarzan blir kär i henne när han ser in i stugan å hon släpper ut sitt hår och till skillnad från de tidigare människor han sätt så är det som "ett vattenfall av guld längs hennes rygg" =)

2015-05-31 @ 17:29:06

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0