Trassel (2010)

Tangled
Klassiker nummer 50


Prinsessan Rapunzel föddes med ett magiskt hår som har förmågan att återställa en människas ungdomen. En kvinna vid namn Gothel kidnappar Rapunzel för att ensam ha tillgång till hårets magiska krafter. Hon låses in i ett högt torn där hon växer upp och blir lärd av Gothel att världen utanför tornet är en grym och elakt plats. Varje år äger en festival rum i kungariket med fyrverkerier till minne av den förlorade prinsessan. Rapunzel som är ovetande att det är henne de firar ser fyrverkerierna från tornet och längtar att ta sig till kungariket. En dag tar sig den efterlyst och självbelåtna tjuven, Flynn Rider, sig in i tornet. Rapunzel lyckas att övermanna honom och tar hans stöldgods. Rapunzel lovar att ge tillbaka det om Flynn går med på att hjälpa henne ut från tornet och till kungariket vilket kommer blir ett äventyr utan dess like...Kommentarer

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0