Atlantis - En försvunnen värld (2001)

Atlantis: The Lost Empire
Klassiker nummer 40
 
Milo Thatch har en enda önskan, att hitta staden Atlantis som enligt historien försvann spårlöst ner i havets djup. Den stenrika professorn Whitmore har samma dröm och innan Milo vet ordet av är han på väg mot sitt livs äventyr!
 
Med på expeditionen är den tuffe Rourke, den galne smutsexperten Molière, dynamitspecialisten Vinny och så Kakan - kocken med världens läbbigaste mat. I en jättelik ubåt dyker de ner mot havets botten. Plötsligt stöter de på ett urtidsmonster som vaktar vägen till Atlantis.

Efter en hård kamp når de sitt mål och upptäcker att staden lever! Milo möter den spännande prinsessan Kida, men upptäcker också att Rourke och de andra haft med sig en lömsk plan i bagaget...
 

Kommentarer

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0