Historien bakom "Den förtrollande julen"

Efter succen med Skönheten och Odjuret var en uppföljare oundviklig. Publiken hade redan tagit emot Disneys första uppföljare "Jafars återkomst" och två år senare ännu en uppföljare "Rövarnas konung" med öppna armar, vilket ledde till att Disney inte kände någon oro i att lägga pengar på en uppföljare till en av deras mest älskade klassiker.

Denna uppföljaren utspelar sig efter att Odjuret räddat Belle från vargarna, men i originalmanuset skulle filmen utspela sig efter att Odjuret blivit människa igen. Filmens skurk skulle vara Avenant, Gastons lillebror. Han skulle hämnas sin bror död genom att förstöra livet för Belle och hennes prins. Trots att karaktären försvann från filmen, så fortsatte det nya manuset i samma banor. Forte fick ta över rollen som filmens skurk, men hans mål var att förhindra att förbannelsen bröts.

Filmens ursprungliga titel var "A christmas Belle".


Kommentarer

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0