Lite nytt om Frozen

Handlingen kretsar kring Anna som får en förbannelse över sig från sin syster, en elak snödrottning. Anna måste nu påbörja en resa där hon tävlar mot tiden tillsammans med nya vänner för att bryta förbannelsen och tina upp sitt frusna hjärta. Filmen antas ha premiär 27 november 2013.

Detta är den andra sagan av Hans Christian Andersen som Disney inspirerats av. Den första var Den lilla sjöjungfrun.

Robert Lopez och Kristen Anderson-Lopez kommer stå för filmmusiken. Dom har tidigare tillsammans skrivit musiken till musikalen Hitta Nemo och Nalle Puhs film - Nya äventyr i Sjumilaskogen.

Kristen Bell (Forgetting Sarah Marshall och Burlesque, bland annat) kommer göra rösten åt huvudkaraktären Anna och Idina Menzel (Förtrollad och Glee, bland annat) kommer göra rösten åt Snödrottningen.


Kommentarer

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0