Annorlunda animering i uppföljaren

Uppföljaren till Ringaren i Notre Dame (som gjordes sju år efter klassikern) fick inte någon vidare bra kritik varken i USA eller Sverige pågrund av att animeringen var väldigt annorlunda från originalfilmen, så jag har gjort en jämförelse med fyra karaktärer på hur dom tecknades i första filmen och sen i uppföljaren.

Quasimodo


Esmeralda


Phoebus


Clopin


Kommentarer
Postat av: Ellen

Ser inte riktigt skillnaden på Quasimodo, tycker bara det är ljuset det är skillnad på. Men man ser ju på Esmeralda att hon ser mycket mer "Exotisk" ut i den gamla, mer ful i den nya. Men det har väl på långsikt någonting med sex att göra, skulle inte förvåna mig. Har inte sett den nya, jag kanske har fel.

2012-02-09 @ 20:26:42
Postat av: Tove

Jag tänkte faktiskt skriva till dig om detta! Va kul att du tog upp de ändå :DMen det är sjukt stor skillnad! Blev så himlans besviken när jag såg tvåan nu när jag var sjuk :(En annan uppföljare som hade varit du skrev om är Pocahontas 2. Finns nog en del där. Tillexempel att hon är det första (och enda vad jag kan komma på) som faktiskt väljer en annan man istället för sin första kärlek John smith.Tack för en super kul blogg :D

2012-02-10 @ 02:31:39
URL: http://roxiies.blogspot.com
Postat av: Annelise

Jag tycker att nästan alla Disney uppföljare ser ut som om det skulle vara en serie.

2013-09-29 @ 19:29:34
Postat av: EliasPbo

Jag tycker absolut inte om skillnaden mellan originalfilmen och denna. De uppföljare som jag personligen tycker om är Bambi 2, Peter Pan 2, Lady och Lufsen 2, 101 dalmatiner 2, Djungelboken 2, Den lilla sjöjungfrun 2 & 3, Aladdin 2 & 3, Lejonkungen 2 & 3, Kejsarens nya stil 2 och Björnbröder 2.

Men varför slutade de med uppföljare, jag tycker att de borde fortsätta med uppföljare och producera Snövit 2, Pinocchio 2, Dumbo 2, Alice i Underlandet 2, Törnrosa 2, Svärdet i stenen 2, Aristocats 2, Robin Hood 2, Taran och den magiska kitteln 2, Mästerdetektiven Basil Mus 2, oliver och gänget 2, Prinsessan och grodan 2, Trassel 2 och Frost 2. Det vore ju briliant, så att jag kan se dem och jämföra med originalfilmerna, precis som jag gjort med varje uppföljare som hitills gjorts.

För inte så länge sedan så skickade du in ett inlägg om att Röjar-Ralf skulle få en uppföljare, det är underbart, så det kanske innebär att Disney ska börja med uppföljare igen.

Har dock även läst vissa stanser att Herkules har en uppföljare(Zero to hero), men jag tror inte att den har getts ut i Sverige.

2014-04-11 @ 23:33:25

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0