Pixars nya film: Modig

Pixar har jobbat med filmen "Brave" ("Modig") i sex år.  Filmen hade premiär den 22 juni 2012 i USA och planeras ha premiär den 24 augusti i Sverige.
 
 
Följ med på en Meridas heroisk äventyr i de skotska höglandet - En talangfull bågskytt och den viljestarka dottern till Kung Fergus och Drottning Elinor. Besluten att skapa sin egen väg genom livet trotsar Merida en uråldrig sed, högaktad av landets upproriska landsherrar

Meridas handlande släpper oavsiktligt lös kaos i riket och när hon vänder sig till en excentrisk trollkvinna för hjälp så beviljas hon en ödesdiger önskan. Den påföljande risken tvingar henne att ta till alla sina färdigheter och resurser - det inkluderar hennes smarta och busiga trillingbröder för att förhindra en djurisk förbannelse innan det är försent och upptäcka den sanna meningen bakom riktigt mod.
 

Kommentarer

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0