Dolt sexuellt budskap

Sen många år tillbaka har Disneys publik försökt hitta såkallade dolda sexbudskap i dom animerade filmerna. I scenen där Aladdin utklädd till Prins Ali flyger upp till Jasmines balkong börjar Rajah morra mot Aladdin som försöker lugna ner tigern. Aladdins replik lyder "come on, good kitty" samtidigt som Anden viskar "take off and go". Den här scenen har blivit väldigt omtalad på internet då flera påstår sig höra "C'mon, good teenagers, take off your clothes" istället.
 

Detta ryktet började spridas när filmen släpptes på VHS under tidigt 90-tal och än idag diskuteras det vad Aladdin och Anden egentligen säger. Många säger dock att bara för att ryktet finns så hör folk vad dom "vill" höra. Lyssna på ljudfilen, vad hör du?
 
Klicka här för att höra ljudfilen

Kommentarer
Postat av: emma

haha det låter ju faktiskt som att han säger så men det är nog bara ett missförstånd :)

Svar: Precis, men hade du tänkt på det om jag inte skrivit om det? Jag har sett den filmen på originalspråket flera gånger och aldrig märkt det förut och skulle aldrig göra det om jag inte läst om det.
disneysworld.blogg.se

2012-10-05 @ 19:06:27
URL: http://emmagberg.devote.se

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0