Lille John

Visste du att Lille John är inspirerad av Baloo från Djungelboken? I USA gör Phil Harris rösten åt båda karaktärerna så Sverige hängde på och lät också Beppe Wolgers göra rösten åt Lille John, då han redan dubbat Baloo några år tidigare.

Från början var tanken att Lille John skulle vara en elefant, men efter lite skisser kom dom fram till att det skulle passa bättre med en björn.Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag gillar verkligen din blogg det är inte bara visa upp fina nya disney dockor som dom flesta andra disney bliggar är utan man får faktiskt reda på lite saker :)

Svar: Tack så mycket för komplimangen, jag blir verkligen glad av att höra att ni uppskattar det jobb som jag lägger ner på bloggen. :)
disneysworld.blogg.se

2012-09-27 @ 17:25:35
URL: http://emmagberg.devote.se

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0