Sexuella budskap, del 3


Någon kommenterade för ett tag sedan och frågade om det inte fanns personer som kollade igenom filmerna efter misstag och nu har jag tagit reda på att det faktiskt finns folk som är anställda för det jobbet och efter att DVD'n kom har dom blivit ännu mer noggrannare. 

När Bernard och Bianca flyger till Djävulsbukten kan man se en naken kvinna i bakgrunden. Hon fanns där redan när filmen släpptes på VHS, men scenen är över så snabbt att det är svårt att se. När filmen åter igen släpptes på DVD kunde man dock se henne om man satte på slow motion, vilket ledde till att animatörerna fick göra om bakgrunden till en svart vägg.

Kommentarer
Postat av: Louise

Har du föresten lagt märke till att man får se Bambi och Bambis mamma under låten "Någon väntar på dig" som spelas när Penny går ut. När hon tittar upp på stjärnhimlen.

Svar: Ja och jag har till och med förberett ett inlägg med flera filmer där man får se Bambis mamma :)
disneysworld.blogg.se

2013-11-29 @ 22:37:53

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0