Inspelningsfoton från Maleficent

Disney studios har varit väldigt hemlighetsfulla över den här filmen redan sedan 2009 då de släppte nyheten om att de hade en spelfilm på gång som skulle handla om skurken i deras tidigare animerade klassiker Törnrosa som producerades 1959. Inspelningen av filmen började redan i våras detta året, men än så länge har det varit väldigt tyst om utvecklingen. Dock har det nu börjat läcka ut lite fakta och även några bilder från inspelningen.


Fantasythriller kommer troligen ha premiär den 2 juli 2014. Den handlar om den renhjärtade unga kvinnan Maleficent som lever i ett fredligt skogskungarike, tills en dag då en invaderande armé hotar harmonin i riket. Maleficent växer upp till att bli rikets hårdaste beskyddare, men blir i slutändan hänsynslöst sviken, en handling som omvandlar hennes rena hjärta till sten. Svuren att hämnas möter hon den invaderande kungens efterträdare i en episk strid och lägger en förbannelse över hans nyfödda Aurora. Under tiden barnet växer upp inser Maleficent att Aurora är nyckeln till fred i kungariket - och kanske till Maleficents lycka likaså.


Här kommer några bilder från inspelningsplatsen på Angelina Jolie som spelar Maleficent 

 
 
Det uppstod problem när det var auditions för rollen som den yngre Aurora. Angelina Jolie berättade i en intervju att alla barnen som provspelade blev livrädda för henne och det slutade med att hennes egen dotter Vivienne Jolie-Pitt fick rollen eftersom hon inte visade något tecken på rädsla när Jolie var klädd som Den onda féen. Jolie avslöjade även att en av de små flickorna som skulle provspela för rollen hade vänt sig mot sin mamma och sagt "Mamma, snälla få den elaka häxan att sluta prata med mig."

För att läsa ett tidigare inlägg om filmen, se här

Kommentarer
Postat av: Emma Grann - Pluggar till FOTOGRAF

Älskar Disney :D

2013-10-10 @ 20:02:11
URL: http://emmagrannfotografi.blogg.se
Postat av: Evelina

Gu va roligt! Also; en Disney blogg! Jag blev så himla glad när jag såg den här i Blogg.se's synas :D Disney är så fantastiskt bra <3

2013-10-10 @ 20:09:30
URL: http://niemals.se
Postat av: Olivia

Åh jag älskar film! kul med en filmblogg! Anyways, tror den här filmen kommer vara grym faktiskt. Angie passar som den elaka drottningen! Snow white and the huntsmen var faktiskt också ganska bra, är dock inget större fan av kristen stewart men hon var ganska bra som snövit. Kul med remakes av disneyfilmer! :)

2013-10-10 @ 20:12:48
URL: http://alwaysalright.blogg.se/
Postat av: Adela Dimerius

Coolt :O

2013-10-10 @ 20:15:10
URL: http://lifeinamsterdamm.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Häftigt! Den filmen ska jag absolut se! :-)

Och rolig fakta angående flickorna som provspelade, haha!

2013-10-10 @ 20:15:32
URL: http://vikkipedia.se/
Postat av: anna

jag gillar verkligen din blogg!

Svar: Tack så mycket!
disneysworld.blogg.se

2013-10-10 @ 20:17:20
URL: http://annabetlehem.blogg.se
Postat av: Emelie Petersson

Den översta bilden i inlägget är helt otroligt vacker :-) De har verkligen lyckats med att fånga hennes karaktär :-)

Svar: Det tycker jag också. Hoppas dom lyckas med det i resten av filmen också. :)
disneysworld.blogg.se

2013-10-10 @ 20:22:29
URL: http://syrum.blogg.se/

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0