Gideon

Mel Blanc, som är känd för att göra originalrösterna till Snurre Sprätt och Daffy Duck, skulle göra rösten till Gideon men man beslöt senare att katten skulle vara stum. Blanc's dialoger blev bortklippta och det enda som återstod var en hickning.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Karin

Detta tillhör inte inlägget men vet du vad Bambi och Felines tvillingar heter? Har undrat det sedan jag såg Bambi första gången och tänkte att du kanske vet.

Svar: Ja, det vet jag faktiskt :) Jag ska fixa ett inlägg om det.
disneysworld.blogg.se

2014-12-18 @ 21:39:02
URL: http://forevermore.blogg.se
Postat av: Eliaspbo

Jag vet att Big Hero 6 kommer att vara en av de två extraklippen som visas i slutet av julaftonsprogrammet, men vilket är den andra då?

Svar: Jag vet faktiskt inte, men jag hoppas att dom inte väljer ett klipp från en tidigare film bara för att den ska komma ut på DVD igen som dom gjorde något år.
disneysworld.blogg.se

2014-12-22 @ 19:39:11

Innan du kommenterar...

Jag blir jätteglad av era kommentarer, så jag tackar redan nu. Om du har en fråga så ställ den och så svarar jag antingen direkt i kommentarsfältet eller i ett inlägg som hamnar i kategorin "Frågor och svar".

Om det finns någon speciell film du vill läsa mer om, så tveka inte att skriva. Även om filmen inte är så populär så kan man alltid hitta något.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0